fredag den 7. juni 2013

Kartoffelsalat (2 pers.)

Jeg er rigtig glad for græsk yoghurt man kan simpelthen bruge det til så mange ting.

Her er det seneste jeg har fundet at det kan bruges til: kold kartoffelsalat.



Ingredienser:
  • 500 gr. Kogte kartofler - kolde
  • 2-4 dl. Græsk yoghurt (alt afhængig af hvor glad man er for det)
  • 1 god håndfuld frisk purløg
  • Salt & Peber*
evt:
  • Karrypulver
  • 0,5 løg - finthakket
  • Persille
  • Sennep
 *kan ombyttes for hvid peber hvis man vil være ekstra fancy ;-)

Fremgangsmåde:
  1. Skær kartoflerne i skiver.
  2. Hak purløget medium fint.
  3. Kom kartofler, purløg og græsk yoghurt i en skål, og rod godt rundt.
  4. Lad trække i køleskabet i 20 min.
  5. Smag til med salt og peber.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar