Lækre pizzasnegle, hurtige at lave da de ikke skal hæve først, og gode til at tage i madpakken. =)

Dej:
- 25 g gær
- 2 dl lukent vand
- 2 spsk. olie
- ½ tsk salt
- 350-400 g mel (pizzamel er godt men ikke nødvendigt)
- 150 g champignon - Finthakket
- 3 mini peberfrugter (1 i hver farve) - fint hakket
- Vegansk pepperoni
- 1 rødløg - fint hakket
- 1 ds tomatpure
- 3 fed hvidløg
- 2 tsk. oregano
- salt og peber
- 1 spsk. olivenolie
- (Eller bare din egen favorit pizzasauce)
- Rismælk til pensling
1: Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt olie og salt.
2: Kom melet i lidt af gangen indtil dejen ikke længere klistrer og ælt den godt.
3: Rul den ud til et rektangel.
5: Rul den sammen på langs (så stramt som du kan).
9: Pensl dem med rismælk, og bag i en forvarmet ovn på 200 gr i 15-20 min. indtil gyldne.
(Inspiration: http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=30301)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar