søndag den 6. oktober 2013

Pizzasnegle (12 stk) (vegansk)

 

Lækre pizzasnegle, hurtige at lave da de ikke skal hæve først, og gode til at tage i madpakken. =)

Ingredienser:

Dej:
  • 25 g gær
  • 2 dl lukent vand
  • 2 spsk. olie
  • ½ tsk salt
  • 350-400 g mel (pizzamel er godt men ikke nødvendigt)
Fyld:
  • 150 g champignon - Finthakket
  • 3 mini peberfrugter (1 i hver farve) - fint hakket
  •  Vegansk pepperoni
  •  1 rødløg - fint hakket
Pizzasauce:
  • 1 ds tomatpure
  • 3 fed hvidløg
  • 2 tsk. oregano
  • salt og peber
  • 1 spsk. olivenolie
    • (Eller bare din egen favorit pizzasauce)
Andet:
  • Rismælk til pensling
Fremgangsmåde:

1: Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt olie og salt.
2: Kom melet i lidt af gangen indtil dejen ikke længere klistrer og ælt den godt.

 

3: Rul den ud til et rektangel.

 
 
4: Spred pizzasauce på og fordel fyldet ligeligt på dejen.


5: Rul den sammen på langs (så stramt som du kan).

 
 
6: Del rullen i 12 dele (halver, halver og del i 3) de bliver ca. 5 cm tykke.

 
 
7: Stil dem på en bageplade, pres dem lidt ned hvis de er for høje.

 
 
8: Dæk dem med husfilm, dæk med et viskestykke og lad dem hæve i 15 minutter.

 
 

9: Pensl dem med rismælk, og bag i en forvarmet ovn på 200 gr i 15-20 min. indtil gyldne.
 

(Inspiration: http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=30301)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar