Endnu en opskrift inspireret af et tilbud =)
Rema1000 havde Hokaido græskar på tilbud til 5 kr., jeg havde kun prøvet græskar én gang før, og aldrig Hokaido men jeg har intrigued.
obs! Der står "steg det i 1 minut" o.lign. men det er vejledende, bare følg din mavefornemmelse =)
Ingredienser:
- 2 spsk. oliven olie
- 1 spsk. karrypulver
- 1 løg - grov hakket
- 2 fed hvidløg - finthakket
- ½ chilipeber - finthallet

- 2 gulerødder - skrællet - i store tern
- ½ Hokaido græskar - uden kerner og skræl - i store tern
- 1 håndfuld hvidkål - i tynde strimler
- 2 spsk. ajvar
- 1 dåse kokosmælk (400 ml)
- ½ squash - i store tern
- 1 grøn peberfrugt - i tern
- salt og peber
Fremgangsmåde:
- Varm olie op på en pande og kom karrypulveret i. Steg det 1 minut indtil det dufter skønt =)
- Kom løg, hvidløg og chilipeber på, bland det med karrypulveret og steg endnu 1 minut.
- Kom gulerødder, græskar og hvidkål på panden og steg det med i ca. 5 min.
- Bland ajvar i retten. Hæld kokosmælken i og bring det i kog.
- Kog i 5-10 min. indtil græskaren begynder at blive mør.
- Squash og peberfrugt kommes i, og man smager til med salt og peber.
- Steg/kog det indtil squashen er mør, men stadig har lidt "bid" i sig.
- Server med ris og salat =)
Jeg serverede det med mit første forsøg på at lave "vegansk kylling med skind", et sjovt projekt jeg er igang med at finpudse
Ingen kommentarer:
Send en kommentar