Rigtig lækkert, og mætter MEGET mere end normal pasta (Der er nok til 4 personer)
Ingredienser:
Dej:
- 200 g hvedemel
- 2 æg
- lidt Salt
- Skinke & ost (150-200 g skinke er nok)
- Champignoner & skinke
- Kylling
- Pandestegte champignon og cremeost
- Gul peber
- Spinat og flødeost
- Hønsefond til kogning
Fremgangsmetode:
- Slå æggene ud i en skål, til sæt salt og bland melet i lidt af gangen og mix en gaffel.
- Ælt dejen i minimum 10 min indtil den er helt smidig.
- Lad dejen hvile under et fugtigt klæde i 30 min.
- Rul dejen ud MEGET tyndt, man skal kunne se bordpladen igennem den.
- Skær ud i kvadrater ca. 5-7,5 cm per side. (eller brug en cirkel form)
- Placer lidt fyld på midten (ca. 1 tsk.) af kvadraten. fugt langs kanterne med vand/æggehvide.
- Selve foldningen er list tricky, se hér (nederste video)
- Kog i 4-6 min (afhængig af hvor tyk din dej er)
- Kan spises for sig selv, men er også rigtig gode i suppe.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar