lørdag den 14. januar 2012

Kyllinge burger



Meget bedre end den sædvanlige Burger med  oksekøds, ketchup, sennep og ristede løg.

ingredienser:
  • Kyllingefillet 100-150 gr pr. Burger (Skåret i skiver)
  • Fuldkorns Burger boller ell. Mad grovboller (se hér)
  • Salat (bare din favorit)
  • løg
  • rødløg
  • Agurk
  • Cherry tomater
  • Gul peberfrugt
Evt.:
  • Ost
  • Chorizo
  • Bacon

Dressing:
  • 1,5 dl Græsk yoghurt
  • 2-6 fed hvidløg presset
  • 1/2 Rød chili hakket fint.
  • Bland og lad trække i køleskabet i minimun 30 min.
Fremgangsmetode:
  1. Krydr kyllingen og steg den ved middel temp. Forbered grøntsagerne imens.
  2. Når kyllingen er færdig tag den af og lad den trække imens du varmer bollerne.
  3. Når brødet er klar skærer du kyllingen ud i skiver på 5-10 mm.
  4. asemble: Bolle, dressing, salat, agurk, kylling,(ost, chorizo, bacon), løg, peberfrugt, dressing, bolle.
  5. Spis og nyd.

Ekstra:
  • Alternativt kan man bruge hk. Kylling eller kalkun kød, form det til bøffer på 100-150 gr.
  • Efter bollen er bagt og skåret i 2, kan man lægge den på panden (med indmaden nedad) og lade den opsuge fedtstof og krydderier som kyllingen stegte i.
  • Du kan tage indmaden ud af den nederste halvdel af bollen og komme stegte champignoner i, mums.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar