fredag den 25. januar 2013

Linsebolognese (Vegansk)



En anden rigtig god kødsovs og så er den virkelig simpel.

Ingredienser:
  • 115 gr. Røde linser
  • 2 seleri stænger - hakket
  • 3 gulerødder - hakket
  • 2 løg - hakket
  • 1 dåse tomatpure
  • 1 dåse flåede tomater
  • 4 fed hvidløg - fint hakket (mere/mindre hvis man har lyst)
  • 1/4 rød chilipeber- fint hakket
  • 1 grøntsags bouillonterning
  • timian ell. oregano
  • salt
  • peber
  • 2 spsk. oliven olie
  • 4,5 dl vand
Let's get cookin'
  1. Kom olien i en varm gryde. Kom løg, gulerødder, seleri og hvidøg i. Steg i 4-5 min, indtil grøntsagerne er bløde
  2. Kom de resterende ingredienser i, og dæk med vandet og rør rundt.
  3. Bring i kog igen og lad simre delvis dækket med et låg i 20 min.
  4. Smag til med salt og peber.
  5. Servér til pasta, nachos, eller brug i lasagna, hvorend du ville bruge en kødsovs normalt =) Jeg serverede med domyati ost og en squash rulle.
Inspiration: http://titlisbusykitchen.com/archives/lentil-bolognese

Ingen kommentarer:

Send en kommentar