torsdag den 27. december 2012

Tarteletter (Vegetar)

Ingredienser:
  • 1-2 Asparges på dåse (inkl. vand)
  • en stor håndfuld Ærter
  • 500 gr. Champignon (groft hakkede)
  • 8-10 dL Mælk
  • et par tsk Mel
  • Salt & Peber
  • 150 gr. Margerine
  • Tarteletskaller

Fremgangsmetode:
  1. Smelt margerinen i en gryde og brun champignonerne.
  2. Tilsæt melet (kom evt. mere fedtstof til hvis der mangler) og lav en roux.
  3. Spæd til med den kolde mælk imens du pisker med et piskeris.
  4. Kom ærter, Asparges og apargesvand i.
  5. Smag til med salt og peber.
  6. Bag skallerne i en ovn.
  7. Kom fyldet i skallerne og servér dem.

2 kommentarer:

  1. Hvor mange personer kan man servere med denne mængde ingredienser? :)

    SvarSlet