Ingredienser:
- 40 g. Magerine
- 1,5 spsk. mel
- Vand fra kartoflerne
- ½-1,5 grøntsagsboullion*
- Brun kulør
- 1 tsk. Balsamico
- ½ tsk. brun farin
- Salt & Peber
- 1 dl. Sojafløde
Fremgangsmåde:
- Smelt magerinen i en lille gryde. Tilsæt melet og rør rundt med et piskeris (nu har du en roux ). Lad det stege lidt under omrøring indtil det lugter af ristet brød.
- Kom vandet fra kartoflerne i under omrøring et par dl. af gangen indtil den har den ønskede konsistens.
- Tilsæt boullion, balsamico, farin og rør rundt. Tilsæt kulør indtil den har opnået den ønskede brunhed (ja det er et ord :p ) *tilsæt fløden
- Smag til med salt og peber.
- Giv sovsen et opkog (bring den i kog under omrøring og skru ned for varmen)
- Server =)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar