En rigtig god is , bedre end de sædvanlige købeis og nemmere end man tror.
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Ingredienser:
- 250 g jordbær (friske eller optøede frosne)
- 1,25 dl piskefløde (38%)
- 4 Æggeblommer
- 90 g flormelis
- 1/2 stang vanille (kornene)
Fremgangsmåde:
- Blend jordbærrene.
- Kom flormelis, æggeblommer og vanillen i en skål og pisk det hvidt og skummende.
- Pisk fløden semi-stift.
- Vend fløden i jordbærrene.
- Vend æggeblandingen i.
- Kom det i et fad, og kom fadet i en fryser. (eller hvis man har en is-maskine kan man bruge den.)
- Tag fadet ud efter 1-1,5 timer og pisk det til en soft-ice konsistens.
- Kom det i en bøtte og frys for min 3 t indtil den er fast.
- Vend stift piskede æggehvider i også, det skulle gøre slutresultatet nemmere at "skære ud".
Ingen kommentarer:
Send en kommentar