fredag den 13. september 2013

Fredsfisk (4 pers.)



Denne opskrift har jeg ville prøve lige siden jeg så den på månebarnets blog, og i dag blev dagen =)

Det smagte rigtig godt, og det bliver noget jeg vil lave igen i fremtiden.


Ingredienser:
  • 4 store pastinakker (1 pr. mand) - Skrællede
  • 2 dl mel
  • 2-2,5 dl rismælk
  • 1 tsk. karrypulver
  • 1 tsk. paprika
  • 3 fed hvidløg
  • 2 tsk. havsalt
  • peber
  • Rasp
  • Olie eller magerine til stegning

Fremgangsmåde:

1: Skær pastinakkerne ud på langs i 0,5 cm tykke skiver.

2: Steg dem brune i olie på en pande.


3: Imens de steger laver man melblandingen. Kom Mel, mælk, karry, paprika, hvidløg, salt og peber i en dyb tallerken, rør godt rundt. Kom rasp i en anden dyb tallerken.


4: Når pastinak stykkerne er gyldne så tag dem af panden og lad dem køle af i et par minutter.


5: Tag et stykkerne og vend dem i melblandingen, dryp af, og vend dem i raspen.

6: Steg dem indtil raspen er gylden.

7: Server fx. med kogte kartofler og persillesovs.


 
(Inspiration: http://hijaluna.wordpress.com/2012/01/19/fredsfisk/)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar