Jep, en ret speciel ting at komme på pizza, så da jeg så det blev jeg nødt til at prøve =D
(Inspiration kom fra Chef John http://foodwishes.blogspot.dk/2008/03/sausage-and-egg-pizza-fundamentally.html )
Ingredienser:
- 1 dåse aspargessnitter - drænet
- 1 rødløg - skåret i ringe
- 4 æg (jeg anbefaler at de er friske så de "står" bedre)
- 1 bold mozzarella ost
- Parmasan ost
- Friske spinatblade
- 1 pizzadej (se hér: http://thorsopskrifter.blogspot.dk/2013/04/pizza.html )
- 1 portion pizzasauce (se hér: http://thorsopskrifter.blogspot.dk/2012/01/pizza-sauce.html )
Fremgangsmetode:
- Spred pizzasaucen jævnligt ud på bunden.
- Kom løg, asparges og mozzarella på. Lav 4 steder kun med ost så der er plads til at æggene kan blive slået ud i.
- Bag i en forvarmet ovn v. 220 gr. i 10-12 min.
- Imens den bager slås æggene ud i hver deres lille beholder så man kan tjekke for skaller.
- Når pizzaen har bagt, tager man den ud og hælder 1 æg i hver af de 4 steder man gjorde plads til tidligere.
- Kværn noget frisk peber ud over æggene og drys parmasanen ud over.
- Nu skal den tilbage i ovnen og bages indtil hviderne er stive, mens blommen stadig er "flydene". (Det tager ca. 5 minutter)
- Skær den ud så man får et helt æg. Servér med frisk spinat og drys lidt ekstra parmasan over.
- Mi-av!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar