mandag den 1. april 2013

Pizza m. æg


Jep, en ret speciel ting at komme på pizza, så da jeg så det blev jeg nødt til at prøve =D

(Inspiration kom fra Chef John http://foodwishes.blogspot.dk/2008/03/sausage-and-egg-pizza-fundamentally.html )

Ingredienser:
  • 1 dåse aspargessnitter - drænet
  • 1 rødløg - skåret i ringe
  • 4 æg (jeg anbefaler at de er friske så de "står" bedre)
  • 1 bold mozzarella ost 
  • Parmasan ost
  • Friske spinatblade
Andet:

Fremgangsmetode: 
  1. Spred pizzasaucen jævnligt ud på bunden.
  2. Kom løg, asparges og mozzarella på. Lav 4 steder kun med ost så der er plads til at æggene kan blive slået ud i.
  3. Bag i en forvarmet ovn  v. 220 gr. i 10-12 min.
  4. Imens den bager slås æggene ud i hver deres lille beholder så man kan tjekke for skaller.
  5. Når pizzaen har bagt, tager man den ud og hælder 1 æg i hver af de 4 steder man gjorde plads til tidligere.
  6. Kværn noget frisk peber ud over æggene og drys parmasanen ud over.
  7. Nu skal den tilbage i ovnen og bages indtil hviderne er stive, mens blommen stadig er "flydene". (Det tager ca. 5 minutter)
  8. Skær den ud så man får et helt æg. Servér med frisk spinat og drys lidt ekstra parmasan over.
  9. Mi-av!
Disse billeder er lavet senere men viser processen fint. (Det er en deep pan pizza med, rødløg, asparges og champignon)




Ingen kommentarer:

Send en kommentar