onsdag den 10. juli 2013

Frugtfest 3: Kokosflødeskum


Et vegansk alternativ til traditionel flødeskum, det har præcis samme konsistens som traditionel flødeskum =D

Ingredienser:
  • 1 dåse Kokosmælk (450 ml.)*
 * gerne afkølet så flødeskummen er kold, men ikke nødvendigt.

Fremgangsmåde:
  1. Åbn dåsen, tag en ske og fjern det øverste faste lag, undgå at få vandet med.**
  2. Tag et piskeris eller elpisker og pisk så meget luft i som du kan. (Det udvider sig ikke så meget som fløde gør, men konsistensen er den samme)
  3.  Server med det samme.

** Har man problemer med at kødet ikke er i toppen når man åbner den skal man huske at Dåsen skal have stået relativt stille i et godt stykke tid. Har man stadig problemer med at vand og kød ikke vil skille, så kan man stille den i fryseren i en times tid.

NB! Det skal nævnes at det smager kraftigt af kokos, så man skal være opmærksom på hvad man serverer det til! (I mellemtiden arbejder jeg på at neutralisere smagen ;-)



1 kommentar:

  1. Hvis du vil have den lækreste økologiske tropisk cremede kokosmælk på l ltr. Tetrapak karton, så gå ind på vores hjemmeside www. kokobio.dk… Hvis du vil lave den til kokos flødeskum, hælder du den blot på en siffon flaske!
    Hilsen Jan Larsen

    SvarSlet