Den bedste ret jeg har smagt (og lavet)
Andebryst:
ingredienser:
- Andebryst (m. skind)
- Salt
- Peber
Fremgangsmetode:
- Tænd ovnen på 200 g.
- Krydr andebrystet godt med salt og peber på begge sider.
- Placer brystet med skindsiden ned på en kold pande.
- Varm stille og roligt op, (dette gør at fedtet fra andebrystet kommer ud.)
- Når panden er varm tjek skindet, når det har fået en gyldenbrun farve vend brystet.
- "Luk" den anden side af brystet, vend den med skindsiden ned igen og kom hele panden i ovnen.
- Bag i 6-8 min.
- Hvil i 20 min (VIGTIGT.!!).
- Skær i 1-1,5 cm tykke skiver. og server med det samme.
Ekstra:
- Har man ikke en pande der kan komme i ovnen så kan man overføre brystet og fedtet til et fad, (fadet skal have været i ovnen fra start af så det ikke er koldt).
- Hvis man ikke lader det hvile flyder alle safterne ud af kødet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar