tirsdag den 14. februar 2012

Pandestegt andebryst


Den bedste ret jeg har smagt (og lavet)

Andebryst:
ingredienser:
  • Andebryst (m. skind)
  • Salt
  • Peber

Fremgangsmetode:

  1. Tænd ovnen på 200 g.
  2. Krydr andebrystet godt med salt og peber på begge sider.
  3. Placer brystet med skindsiden ned på en kold pande.
  4. Varm stille og roligt op, (dette gør at fedtet fra andebrystet kommer ud.)
  5. Når panden er varm tjek skindet, når det har fået en gyldenbrun farve vend brystet.
  6. "Luk" den anden side af brystet, vend den med skindsiden ned igen og kom hele panden i ovnen.
  7. Bag i 6-8 min.
  8. Hvil i 20 min (VIGTIGT.!!).
  9. Skær i 1-1,5 cm tykke skiver. og server med det samme.

Ekstra:

  • Har man ikke en pande der kan komme i ovnen så kan man overføre brystet og fedtet til et fad, (fadet skal have været i ovnen fra start af så det ikke er koldt).
  • Hvis man ikke lader det hvile flyder alle safterne ud af kødet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar