torsdag den 28. juni 2012

Pasta ret

En simpel og velsmagende pasta ret der tager 15-20 min at lave.

Ingredienser:
  • Frisk spaghetti/pasta
  • Oliven olie
  • Salt
  • evt. grøntsagsbouillion
  • Cremefine/fløde
  • Bacon
  • Rød peberfrugt
  • Forårsløg / persille
  • Squash
  • Hvidløg
  • evt. en grøntsags blanding.
Fremgangsmetode:
  1. Sæt en gryde med vand til at koge så det er klar til pastaen. Resten af retten tilberedes imens.
  2. Brun baconen godt på en pande.
  3. Tilsæt peberfrugt, squash og hvidløg.
  4. Kom cremefine/fløde over og lad det simre.
  5. evt. Tilsæt grøntsagblanding.
  6. Pasta: Kom oliven olie og salt (og bouillion) i det kogende vand.
  7. Kom pastaen i og kog indtil al dente.
  8. Hæld vandet fra.
  9. Kom flødesaucen henover pastaen og mix.
  10. Portionsanret og klip forårsløget/persille henover.
  11. Bon appetit..!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar