Den lille snack som er hurtig at lave og som kan serveres til aftensmaden, eller man kan have dem med i madpakken.
Planen var originalt at jeg ville stille dem i et fad og komme tomatsauce over, men efter de var rullet kunne jeg ikke nænne at "gemme dem væk" under sauce.
Ingredienser:
- 1 Aubergine
- Oliven olie
- 2 dl hvidløgsflødeost
- 2 dl anden cremet ost fx domyati,
- Salt
1: Fjern stilken og skær auberginen i tynde skiver (ca. 0,5-1 cm) på lang. Tag de yderste ender med meget skræl fra.
2: Pensl med oliven olie og drys salt på begge sider.
3: Steg ved medium-høj varme på begge sider indtil gyldne.
4: Læg på en tallerken og lad dem køle lidt af. Imens blandes ostefyldet.
5:Kom de oste i en skål og rør rundt. (so many steps : p )
6: Når aubergine skiverne er håndterbare, tager man en, kommer et par teske fyld på i en brede ende og rul den sammen.(Pas på med mængden, det kan hurtigt blive for meget! Som de siger "moderation is key." Den mængde jeg har på billedet - Alt for meget! Heldigvis varierede jeg det : p )
7: Stik
Ingen kommentarer:
Send en kommentar