onsdag den 19. juni 2013

Aubergine snack rulle 10-14 stk.


Den lille snack som er hurtig at lave og som kan serveres til aftensmaden, eller man kan have dem med i madpakken.

Planen var originalt at jeg ville stille dem i et fad og komme tomatsauce over, men efter de var rullet kunne jeg ikke nænne at "gemme dem væk" under sauce.

Ingredienser:
  • 1 Aubergine
  • Oliven olie
  • 2 dl hvidløgsflødeost
  • 2 dl anden cremet ost fx domyati, 
  • Salt
Fremgangsmåde:

1: Fjern stilken og skær auberginen i tynde skiver (ca. 0,5-1 cm) på lang. Tag de yderste ender med meget skræl fra.

2: Pensl med oliven olie og drys salt på begge sider.

3: Steg ved medium-høj varme på begge sider indtil gyldne.


4: Læg på en tallerken og lad dem køle lidt af. Imens blandes ostefyldet.


5:Kom de oste i en skål og rør rundt. (so many steps : p )


6: Når aubergine skiverne er håndterbare, tager man en, kommer et par teske fyld på i en brede ende og rul den sammen.(Pas på med mængden, det kan hurtigt blive for meget! Som de siger "moderation is key." Den mængde jeg har på billedet - Alt for meget! Heldigvis varierede jeg det : p )



7: Stik en to tandstikker i og servér dem =D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar