søndag den 13. april 2014

Champignon tilbehør




Mushroom bacon var titlen på den originale opskrift, det smagte godt, men jeg vil ikke gå så langt som at kalde det bacon. Det havde dog det til fælles med bacon at når man først startede med at spise af dem, så var det meget svært at stoppe igen.

Jeg brugte ikke røg i smagen, men hvis man vil eksperimentere med det så se hvordan han griber det an i den originale opskrift.

Krydderierne kan tilpasses ens engen smag, hvis man har liquid smoke vil det være optimalt her. Man kan også bruge BBQ pulver, eller lave karrysvampe istedet det er bare at prøve sig frem =)

Brug dem som tilbehør, i en sandwich eller i en salat.

Ingredienser:
  • 250 gr champignon - skyllet og trimmet
  • 1,5 tsk. Paprika
  • 1 tsk. Løgpulver
  • 1 tsk. Hvidløgspulver
  • ½ tsk. Salt
Fremgangsmåde:
  1. Skær champignonerne i skiver af ca. samme tykkelse (3-5 mm). 
  2. Dæk en bageplade med stanniol og læg dem i 1 lag (ingen overlap).
  3. Bag i ovnen på 160 gr. indtil de har fået lidt farve. Tag dem ud, vend dem og bag dem videre indtil helt crispy.
  4. Bland alle krydderierne i en skål.
  5. Kom champignonerne ned i og vend dem i krydderierne.
  6. Nyd en god snack =)
(inspiration: http://www.seriouseats.com/2014/02/vegan-crispy-smoked-mushroom-bacon.html)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar