tirsdag den 19. marts 2013

Tapanade ver. 2



Endnu et smørepålæg, minder meget om ver. 1, dog uden det grillede peberfrugt. Der er en del ingredienser fordi jeg bare tog hvad jeg lige havde og blandede det sammen, smag og konsistens minder en del om makrelsalat =D

Ingredienser:
  • 1 ds. kidney bønner - drænet (ikke skyllet!)
  • ½ rødløg
  • 1 ml. gulerod
  • 1 ds. tomatpure
  • 4 spsk. salsa sauce
  • 3 soltørrede tomater
  • lidt syltet paprika
  • ½ peberfrugt - (uden kerner)
  • 3/4 grøn chili
  • 4 fed hvidløg
  • 1,5 tsk. timian
  • salt & peber
Fremgangsmetode:
  1. Kom alle ingredienserne i en foodprocessor og blend.
  2. Smag til med salt og peber.
  3. Kom i en bøtte og gem i køleskabet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar