fredag den 1. marts 2013

Tapanade ver. 1


Jeg fik noget tapanade på en café og ville prøve succesen derhjemme, det bliver traditionelt lavet på oliven, men da jeg ikke er stor fan af dem lavede jeg det på kidney bønner og tomater. Det har mange anvendelsesmuligheder og det smager super godt, faktisk så godt at mit var væk i løbet af bare 2 dage :-p




Ingredienser:
  • 1 dåse kidney bønner - drænet
  •  1 rød peberfrugt
  • 4-6 soltørrede tomater
  • 2-4 cm frisk chili
  • 2-6 fed hvidløg
  • Salt & Peber
*evt.
  • ½ dåse tomatpure
  • lidt Oliven olie
  • andre krydderier efter smag - Timian, Oregano, Basilikum og Rosemarin

Fremgangsmetode:
  1. Fjern stilk og kerner fra peberfrugten og kom i ovnen under grillen med skindet op indtil sort. Tag ud og kom i en plastikpose, luk tæt og sæt til side i køleskabet indtil de kan håndteres.
  2. Fjern skindet fra peberfrugten og kom det og de øvrige ingredienser i en foodprocessor, blend indtil en ensartet konsistens.
  3. Smag til med salt og peber og kom i en beholder.
  4. Brug som pålæg på ristet brød, server med frisk ciabatta, brug det som dip eller dressing.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar