Ingredienser:
- 1 dåse kidney bønner - drænet
- 1 rød peberfrugt
- 4-6 soltørrede tomater
- 2-4 cm frisk chili
- 2-6 fed hvidløg
- Salt & Peber
- ½ dåse tomatpure
- lidt Oliven olie
- andre krydderier efter smag - Timian, Oregano, Basilikum og Rosemarin
Fremgangsmetode:
- Fjern stilk og kerner fra peberfrugten og kom i ovnen under grillen med skindet op indtil sort. Tag ud og kom i en plastikpose, luk tæt og sæt til side i køleskabet indtil de kan håndteres.
- Fjern skindet fra peberfrugten og kom det og de øvrige ingredienser i en foodprocessor, blend indtil en ensartet konsistens.
- Smag til med salt og peber og kom i en beholder.
- Brug som pålæg på ristet brød, server med frisk ciabatta, brug det som dip eller dressing.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar