onsdag den 23. oktober 2013

Kartoffellasagne



Ingredienser:
  • 1 portion tomatsovs (se hér eller hér for 2 af mine, se hér for en af månebarnets)
  • 4 store kartofler
  • 1 fed hvidløg - presset
  • ½ chilipeber - fint hakket
  • ½ spsk. oliven olie
  • 150 g frossen spinat - optøet og drænet
  • salt og peber
  • rasp ell. tomatskiver & sesamfrø
Fremgangsmåde:

1: Lav tomatsauce.

2: Skær kartoflerne ud i tynde skiver (ca. 4 mm)

3: Knus et hvidløg i bunden af et dyb fad, kom chili og oliven olie i.


4: Læg et lag kartofler, krydr med salt og peber.

 
5: Kom et lag tomatsauce.


6: Kom et lag spinat


7: gentag trin 4-6.

8: Kom et sidste lag kartofler og et sidste lag tomatsauce på.


9: Nu kan man enten afslutte med rasp, eller tomatskiver og sesamfrø


10: Bag i en forvarmet ovn på 200 gr. i en time indtil den bobler langs kanten.



(Inspiration: http://hijaluna.wordpress.com/2010/06/01/kartoffel-lasagne/)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar