tirsdag den 15. oktober 2013

Selleribøffer 5 stk



En god grøntsagsbøf =)

Det er op til en selv om man vil vende dem i rasp, men jeg syntes personligt at det smager bedst med.

Ingredienser:
  • 1 knoldselleri - Groft revet
  • 2 løg (medium str.) - fint hakket
  • 2 tsk. Karrypulver
  • ½-1 tsk. revet muskatnød
  • salt og peber
  • 1 dl havregryn*
  • 3 spsk. mel*
 evt.
  • Rasp
 *Mere efter behov

Fremgangsmåde:

1: Skær det beskidte fra knoldsellerien og riv det groft på et rivejern.

2: Tilsæt løg og krydderierne og bland godt sammen.


3: Kom havregryn og mel i og rør godt rundt. Lad det stå og trække i 5-10 min og tjek konsistensen, hvis det er for fugtigt så tilsæt mere havregryn og mel. Lad det stå og trække i yderligere 15-20 min.

4: Form det til bøffer, vend dem i rasp og steg dem på en pande ved middel-varme indtil de er godt brunede og varme hele vejen igennem.


5: Server med kartofler og brun sovs =)



 Inspiration: http://jensdrejer.wordpress.com/2011/08/27/selleriboffer-med-stuvet-spinat/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar