En god grøntsagsbøf =)
Det er op til en selv om man vil vende dem i rasp, men jeg syntes personligt at det smager bedst med.
Ingredienser:
- 1 knoldselleri - Groft revet
- 2 løg (medium str.) - fint hakket
- 2 tsk. Karrypulver
- ½-1 tsk. revet muskatnød
- salt og peber
- 1 dl havregryn*
- 3 spsk. mel*
- Rasp
Fremgangsmåde:
1: Skær det beskidte fra knoldsellerien og riv det groft på et rivejern.
2: Tilsæt løg og krydderierne og bland godt sammen.
3: Kom havregryn og mel i og rør godt rundt. Lad det stå og trække i 5-10 min og tjek konsistensen, hvis det er for fugtigt så tilsæt mere havregryn og mel. Lad det stå og trække i yderligere 15-20 min.
4: Form det til bøffer, vend dem i rasp og steg dem på en pande ved middel-varme indtil de er godt brunede og varme hele vejen igennem.
5: Server med kartofler og brun sovs =)
Inspiration: http://jensdrejer.wordpress.com/2011/08/27/selleriboffer-med-stuvet-spinat/
Ingen kommentarer:
Send en kommentar