søndag den 27. oktober 2013

Persillesovs (4 pers.)


En god traditionel sovs.

Ingredienser:
  • 40 gr. margerine
  • 2,5 spsk. hvedemel
  • 4-5 dl. mælk (jeg brugte rismælk)
  • 1 stort bundt persille
  • Salt og Peber
  • Revet muskatnød
Fremgangsmåde:
  1. Smelt margerinen i en lille gryde. Tilsæt melet og lav en roux.
  2. Kom lidt vand i (gerne kogevandet fra kartoflerne). Og rør rundt med et piskeris.
  3. Kom mælken i lidt efter lidt indtil sovsen har en passende kosistens.
  4. Tilsæt salt, peber, muskatnød og persille og rør rundt.
  5. Smag til med salt og peber.
  6. Server =)

(Inspiration: http://gratisinfo.dk/gammeldags-persillesovs)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar