En godt alternativ til hk. oksekøds bøffer. De ligger overhovedet ikke tungt i maven.
Ingredienser:
Bøf:
- 2 Portobello svampe (1 per. person)
- 0,5 dL Oliven olie
- 2 spsk Balsamico olie
- 1 tsk. spidskommen
- 1 tsk. stødt koriander
- 1 tsk. oregano
- 2 tsk. chili pulver
- 2-4 fed hvidløg - knust
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Salat
- Agurk
- Tomat
- Gulerod - (kan undlades)
- Chilipeber
- Peberfrugt
- Rødløg
- Løg
- Ost - Hvad man bedst kan lide
- Tomat pure
- Oliven olie
- Salt
- Peber
- Hvidløg
- BBQ pulver
- Salsa
Andet:
- Burger bolle
Let's begin:
- Fjern forsigtig stilken fra svampen, rens den med en fugtig serviet.
- Bland Oliven olie, balsamico og krydderierne i en skål. Kom svampene i og dæk dem med marinaden og lad stå i 15-20 min.
- Klargør alt fyldet og lav dressingen i mellemtiden.
- Varm en pande på medium-høj og kom løg og peberfrugt på og sautér dem (ingen olie).
- Kom svampene på panden med toppen nedad og kom lidt af hvidløgene fra marinade i svampen, steg 4-5 min. per. side. Efter du har vendt den kom ost på toppen og lad det smelte imens den anden side steger.
- Varm burgerbollen i ovnen.
- Kom dressing på hver halvdel, kom fyldet i, "bøffen", de sauterede løg og peberfrugter.
- Mums :p
Ingen kommentarer:
Send en kommentar