Jeg var en smule betænkelig ved denne opskrift dels på grund af at jeg aldrig har været glad for syltede rødbeder, og dels fordi at der ikke skulle noget bindemiddel i (æg/hørfrøsslim) og det virkede lidt for godt til at være sandt. Men alle bekymringerne forsvandt ved den første bid, og med en kilo pris på 10 kr for rødbeder kan man heller ikke klage over prisen ;)
Ingredienser:
- 2 store rødbeder - skrællede
- 1 løg - fint hakket
- ½ rødløg - finthakket
- 2 fed hvidløg - presset
- 2 spsk balsamico
- 2 tsk. paprika (kan undlades ell. ombyttes med favorit "røde" krydderi)
- 1 tsk. salt
- Peber
- 2-3 spsk. mel (minimum, ofte meget mere*)
- 2-3 dl. havregryn (samme som med melet)
Fremgangsmetode:
2: Kom løgene, hvidløget, balsamicoen og krydderierne i, rør rundt med en gaffel.
Farsen |
3: Kom mel og havregryn i indtil "farsen" har en passende konsistens.
Bøfferne formet |
Lækker burger mmm... =D |
Serveringsforslag:
- De er rigtig gode i burgerer. Jeg serverede dem på en simpel fuldkorns krydderbolle med salat, agurk, tomat, peberfrugt, revet gulerod, pandestegt aubergine, og lidt ost. De kunne lige så godt have været på en restaurant.
- De vil være gode til ovnristede kartofler.
- Hvad end man ville spise en traditionel hk. oksekødsbøf til vil disse gøre jobbet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar