onsdag den 27. november 2013

Cremekage

Det er en rigtig dejlig dessert, den har samme konsistens som når en lagkage har stået i køleskabet i et døgn.

Daddel-appelsin cremen og mandel cremen giver tilsammen en smag hen af marcipan =)

*UPDATE*
Da jeg fandt ud af at kokosmælk på dåse ikke er Raw, er denne dessert ikke længere "Raw vegan" = /

Ingredienser:

Creme 1: Dadel-appelsin
  • 8 Dadler - udstenede
  • 2 dl kokos
  • Saften fra ½ appelsin
 Creme 2: Mandelcreme
  • ½ banan
  • 1 dl kokos kød
  • 1 tsk. mandel essens
Creme 3: Flødeskum
  • ½ banan
  • 2 dl kokos kød - gerne afkølet
  • 1 tsk vanille essens
Andet:
  • 2 bananer - i skiver
Fremgangsmåde:

1: Creme 1 - Kom alle ingredienser i  en foodprocessor og blend indtil cremet.


2: Tag ca. halvdelen og læg et lag i bunden af et glasskål eller fad. Læg et lag skiveskårne bananer over. 

3: Creme 2 - Kom alle ingredienser i en skål og rør det godt sammen. (Jeg kom mit i foodprocessoren men det behøver man ikke)


4: Læg et lag ovenpå bananskiverne...


...og læg et nyt lag bananskiver over.

5: Hvis der er mere af mandelcremen tilbage så kom det på, og kom det sidste af dadel-appelsin cremen på.


6: Creme 3 - Kom ingredienserne i en skål og rør sammen med et piskeris indtil bananen er helt most. Smag til med vanille, kokos og banan.


7: Kom "flødeskummet" på toppen.


8: Server =)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar