Daddel-appelsin cremen og mandel cremen giver tilsammen en smag hen af marcipan =)
*UPDATE*
Da jeg fandt ud af at kokosmælk på dåse ikke er Raw, er denne dessert ikke længere "Raw vegan" = /
Ingredienser:
Creme 1: Dadel-appelsin
- 8 Dadler - udstenede
- 2 dl kokos
- Saften fra ½ appelsin
- ½ banan
- 1 dl kokos kød
- 1 tsk. mandel essens
- ½ banan
- 2 dl kokos kød - gerne afkølet
- 1 tsk vanille essens
- 2 bananer - i skiver
1: Creme 1 - Kom alle ingredienser i en foodprocessor og blend indtil cremet.
2: Tag ca. halvdelen og læg et lag i bunden af et glasskål eller fad. Læg et lag skiveskårne bananer over.
3: Creme 2 - Kom alle ingredienser i en skål og rør det godt sammen. (Jeg kom mit i foodprocessoren men det behøver man ikke)
4: Læg et lag ovenpå bananskiverne...
...og læg et nyt lag bananskiver over.
6: Creme 3 - Kom ingredienserne i en skål og rør sammen med et piskeris indtil bananen er helt most. Smag til med vanille, kokos og banan.
7: Kom "flødeskummet" på toppen.
8: Server =)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar