onsdag den 8. maj 2013

Hjemmelavet båndpasta



Hvis man vil gøre lidt ekstra ud af pastaretten kan man lave pastaen selv, det tager lidt tid, til gengæld er kogetiden kortere, det smager bedre og det mætter mere.

Ingredienser:

  • 200 g hvedemel
  • 2 æg
  • lidt Salt

Fremgangsmåde:
  1. Slå æggene ud i en skål, til sæt salt og bland melet i lidt af gangen og mix en gaffel.
  2. Ælt dejen i minimum 10 min indtil den er helt smidig.
  3. Lad dejen hvile under et fugtigt klæde i 30 min.
  4. Rul dejen ud MEGET tyndt, man skal kunne se bordpladen igennem den.
  5. Spred lidt mel udover dejen, og rul den sammen.(som en roulade).
  6. Tag en skarp kniv og begynd at skær strimler af enden.
  7. Kom i en gryde med kogene og saltet vand, og kog i 4-6 min (afhængig af hvor tyk din dej er), indtil al dente.
  8. Server som du ville en normal pasta =)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar