Ingredienser:
- 1 agurk - skrællet
- 3-6 fed hvidløg (afhængig af ens præferencer) - presset
- 1 tsk. oliven olie
- 5 dl græsk yoghurt
- Salt og peber
- Fjern størstedelen af kernerne fra agurken og riv den groft på et rivejern.
- Lad dem dryppe af i en si i 10-15 min. Pres derefter det sidste vand ud af dem. (Du kan evt. pakke dem ind i køkkenrulle og presse dem.)
- Kom olie, hvidløg og agurk op i yoghurten og bland godt.
- Smag til med salt og peber.
- Stil i køleskabet og lad trække i min. 15 minutter.
- Server!
Serveringsforslag:
- Det går godt som dressing i pitabrød, sandwiches og burgere.
- Passer godt til falafel.
(Inspiration: http://www.tzatziki.dk/tzatziki-med-graesk-yoghurt)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar