onsdag den 8. maj 2013

Tzatziki (på græsk yoghurt) (4 pers.)


Ingredienser:
  • 1 agurk - skrællet
  • 3-6 fed hvidløg (afhængig af ens præferencer) - presset
  • 1 tsk. oliven olie
  • 5 dl græsk yoghurt
  • Salt og peber
Fremgangsmåde:
  1. Fjern størstedelen af kernerne fra agurken og riv den groft på et rivejern. 
  2. Lad dem dryppe af i en si i 10-15 min. Pres derefter det sidste vand ud af dem. (Du kan evt. pakke dem ind i køkkenrulle og presse dem.)
  3. Kom olie, hvidløg og agurk op i yoghurten og bland godt.
  4. Smag til med salt og peber.
  5. Stil i køleskabet og lad trække i min. 15 minutter.
  6. Server!

Serveringsforslag:
  • Det går godt som dressing i pitabrød, sandwiches og burgere.
  • Passer godt til falafel. 


(Inspiration: http://www.tzatziki.dk/tzatziki-med-graesk-yoghurt)




    






























Ingen kommentarer:

Send en kommentar