lørdag den 19. juli 2014

Thors Grill indlæg!



Dette er mit grill indlæg. Her vil jeg lægge de opskrifter ind som enten er skabt til, eller velegnede til grill. (Alt er selvfølgelig vegansk).

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgZ-dX1JC9QbsQDo8frlAal8G_rrpSwRpho5HTONOWgcsQ0an2PRKmXtrOBOwxxNl0AjRlNTZJBA3SQfKkskvf62Qsdv2raZa1zQfuUbabpQyCv6rElJpizVww2l5m8g1Mj9Pvn90DY92E/s1600/IMAG3581.jpg

Tilberedte ting til grillen:


Fyldte Champignoner:
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhYwj09dSp3-bh3wejBx94PnrRjf5xzIdsbwMQ6dL26tzLr_xYDhsuVHQTG9WUHS6nNXDCN5812ExL19SO3qDKCTCy7xZIPSfnNVB8Zuj-j8QYW_0ZZ6bLHPYZDJQjo_cRN4AXJW41_PVI/s1600/IMAG3578.jpg

Hot wings - ja de går også godt til grillen =)
  • Det man gør er at lave alt undtagen at komme dem i ovnen efter marinaden er påført. Istedet griller man dem færdige.

 Portobello svampe:
 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjGo3j0xmqYJNX4E8SL4vpC44hyphenhyphenAFrnowimAT9AFMlTn_LpGsXeTbEr8eycB8enpCz_JiFhCr-V3AYhMaAjRSKdnHTCqZpyORvycumqULo8uggy7VEuzIi5v-BwkiXgj24-yWGGv_AQdR4/s1600/IMAG0398.jpg

Røde pølser:

Tofu -
  • Der kommer en opskrift med en specifik marinade senere, indtil da, så brug din favorit =)



Aubergine - m. Krydderier:
  • Skær i skiver, tilsæt krydderier.


 Banan m. mørk chokolade - en favorit:
  • Skær i snit på langs af en banan (m. skræl).
  • Kom stykker af mørk chokolade ned i riften.
  • Pak den ind i sølvpapir og læg den på grillen.
  • Spis med ske. Mums!

Bøffer:

Bøffer og grill går bare godt sammen. Her er en liste over de opskrifter på bøffer jeg syntes har været gode.
Rødbedebøffer:
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiJ09dos54VUgo9Fw3koFLTlqMVf6i7iNJYmWlIaG1Tpy37wEeUwNY45fnVdRoX-NrB2cU6fnxrIPU4wQpwAzYfGXsnlOOccQNWP0JHDGfpDhDrVj53ykNk3kCGjTk9NZSFbkc79xa60mA/s1600/3+stegt.jpg



Bønnebøffer:
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj_WS_WNo1938HzTf5ep41BVyUd5vJVaFXmYRZyeMqD9aIkcrgVOcJhpDyF3JhJLfdZiFfTSTepoxYzjo_WmEb607W6SRgr99rdWEJ6pe6WAew-E7N5t-53iNf4PcNPSgk-a6FOQ5WCBDg/s1600/IMAG2156.jpg


Spinatbøffer:
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjGZYLCp2UurF1c53HKAD5aR1I68x4LwOKndh7XFIycGTxGjFKNn1E651ejQjYGSHEhi6-w1WEgKDgQLaMFtRz7EKD058AD_O310403jKGi71483s3R99C4bjzWGlgt5DovQONiL98hzUQ/s1600/IMAG2214.jpg

Selleribøffer:
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh9AlozeESRSgJXyGfdRwoYncciGsvETaBmRxaqwEsfPOyOxVwpaNYqL75a_1adC0Z7j2lSWGGkY534JGHpsq_6YL-y7UKffofqWmsXGRMAuzNlGM-DcGy31zSFAZ6lFc-fhUc-1ridY3Y/s1600/IMAG2070.jpg


Glutenfri bøffer:
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg3cmsLgp3lQMGFuJbAAfvtAJ4j-FhI5mXcazqwDq61EAoV1t9nHAZ29FIqWwco0UvvpPcBWhDZl0QP7IRNOuzs4I_58r8D9-wRlmy3FtPbIU6Enfz9jxk8uDuj4rRjGICaMyE1cJAcjNw/s1600/IMAG3269.jpg


Ting man kan grille som de er:


-Majskolber:
  • Med eller uden bladene. Jeg foretrækker med bladene på. (Det er dog bedst at fjerne så mange blade som muligt da det ellers tager en evighed før de er færdige!)
 http://www.rengoeringstips.dk/wp-content/uploads/2011/07/majskolber-mikrovn-tilberedning.jpg

-Tomater:
  • En af mine yndlings ting på grillen, man skal bare være lidt forsigtige da de bliver meget bløde på grillen.
  • Man kan også skære dem i halve og krydre med salt og peber inden grillen.

 -Squash:
  • Skæres i tykke skiver og grilles som de er.

 -Peberfrugt:

  •  Lægges hele på grillen, og vendes indtil alle sider er bløde.

-Løg:
  •  Kom et løg uden skræl på grillen, og lad det få sorte grill mærker over det hele. Det frigiver dens sødme.
-Bagekartofler:

  • Pak ind i sølvpapir og læg på en varm grill. Man kan lægge dem nede ved kullene uden problemer.
  • (Mit held med kartofler på grill svinger meget. Nogle gange er de perfekte, andre gange bliver de aldrig fædige.)
-Forårsløg:
  • Bliver hurtigt færdige og smager godt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar