Ingredienser:
- 700 g skært oksekød, skåret i strimler
- 300 Gulerødder, groft hakket
- (100 gr squash, groft hakket)
- 2 Løg, groft hakket
- 300 gr Bacon tern/Cocktail pølser
- 1 bakke Champignoner groft hakkede
- 1½ dåse tomatpuré (de små)
- 1,25 dL fløde ell. Creme fraiche
- Salt, Peber, Cayennepeber & paprika
- Brun kødet i en gryde, (kom baconen i hvis det er der.)
- Krydr med Salt, peber, cayennepeber og paprika.
- Kom champignoner og løg i og steg indtil væsken er reduceret.
- Tilsæt tomatpure, dæk kødet med vand, og kom gulerødder (og squash) i.
- Lad det koge op, skru ned for varmen og lad det simre ved svag varme i 2-3 timer.
- Når kødet er ekstremt mørt tilsættes fløde/creme fraiche, (og cocktailpølser) og det koger videre i 5 min.
- Smag til med Salt og Peber.
- Serveres med ris, salat, eller hasselbachkartofler.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar