onsdag den 23. november 2011

Beuf Stroganoff/Gullasch

En awesome gryderet især om vinteren:

Ingredienser:
  • 700 g skært oksekød, skåret i strimler
  • 300 Gulerødder, groft hakket
  • (100 gr squash, groft hakket)
  • 2 Løg, groft hakket
  • 300 gr Bacon tern/Cocktail pølser 
  • 1 bakke Champignoner groft hakkede
  • 1½ dåse tomatpuré (de små)
  • 1,25 dL fløde ell. Creme fraiche
  • Salt, Peber, Cayennepeber & paprika
Fremgangsmåde:
  1. Brun kødet i en gryde, (kom baconen i hvis det er der.)
  2. Krydr med Salt, peber, cayennepeber og paprika.
  3. Kom champignoner og løg i og steg indtil væsken er reduceret.
  4. Tilsæt tomatpure, dæk kødet med vand, og kom gulerødder (og squash) i.
  5. Lad det koge op, skru ned for varmen og lad det simre ved svag varme i  2-3 timer.
  6. Når kødet er ekstremt mørt tilsættes fløde/creme fraiche, (og cocktailpølser) og det koger videre i 5 min.
  7. Smag til med Salt og Peber.
  8. Serveres med ris, salat, eller hasselbachkartofler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar