onsdag den 23. november 2011

Kødsovs


En super lækker kødsovs.

Ingredienser:
  • Hk. oksekød
  • (evt. bacon og eller pølser)
  • Løg
  • Champignoner (groft hakkede)
  • Gulerødder (hakkede)
  • Peberfrugt (fint hakkede)
  • Chilipeber
  • Hvidløg
  • Tomatsovs
  • Salt & Peber
  • Oregano og timian

Fremgangsmåde:

  1. Brun oksekødet (og bacon) sammen med løgene.
  2. Tilsæt salt og peber.
  3. kom Champignoner i og kog væsken væk.
  4. Kom tomatsaucen, og gulerødderne i.
  5. Dæk med vand.
  6. Kog i 1,5 time (rør rundt hver ½ time og tilsæt vand hvis nødvendigt).
  7. Kom peberfrugt, chili og hvidløg i.
  8. Tilsæt oregano og timian.
  9. Kog endnu ½ time og smag til med salt og peber.
  10. Serveres med frisk pasta.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar