torsdag den 17. november 2011

Baconhorn

Dette er en af mine bedste opfindelser. De smager himmelsk, intet mindre. Hvis du ikke har prøvet dem endnu, så gør det. nu.. lige nu!

Ingredienser:
Dej:
  • 50 g. gær
  • 5 dl lunken væske
  • 1 tsk. salt
  • 3 spsk. olie
  • 2½ dl solsikkekerner
  • Hvedemel
  • Stegt bacon i skiver
Fyld:
  • Barbequemarinade ell. pizzasauce
Fremgansmåde:
  1. Opløs gæren i væsken
  2. Tilsæt salt, olie og solsikkekerner
  3. Tilsæt mel indtil dejen er smidig
  4. Hæv min. 1 time.
  5. Tag en bolle på 450 g og rul ud til en cirkel.
  6. Skær ud i trekanter og kom lidt fyld på enden af hver trekant.
  7. Kom en skive bacon på trekanten og rul det ind i dejen.
  8. Pensl med mælk.
  9. Bag i ca 20 min, ved 200 gr.
  10. Nyd the awesomeness der er Baconhorn!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar