En rigtig god indisk ret der mætter rigtig meget, jeg kan blive mæt af en enkel lille drumstick.
Ingredienser:
- 1300 g kylling (m. skind og ben)
- 2 tsk Garam masala
- 1 spsk korianderfrø
- 2 cm revet ingefærrod
- 6 fed presset hvidløg
- 1 tsk chilipeber
- ½ tsk sort kommenfrø (-kan undlades)
- 5 stk hele grønne kardemommefrø
- 8 sorte peberkorn (hele)
- 1 tsk salt
- 1,5 dl yoghurt natural
- 3 spsk tomat pure
I:
- 2 mellemstore løg
- 75 g smør
- 1 spsk olie
- 1,5 dl vand
- 2 laurbærblade
- 1 spsk tørrede bukkehornsblade smuldrede
- 1,5 dl fløde (13%)
- 4 spsk frisk grøn koriander
- 2 stk grønne chilipeber u. frø
- Parter kyllingen og del den i 8 dele.(vinger, bryst, lår, overlår)
- Bland alle ingredienserne i marinaden sammen og kom kyllingestykkerne i.
- Kom det i et køleskab i 2-4 timer.
- Kom "I" i en gryde og brun løgene.
- Tilsæt kyllingen og steg 7-10 min. Kom resten af marinaden i.
- Kom "II" i og kog ved svag varme i 35-40 min.
- 5 min inden serveringen tilsættes fløden og retten koges op i 5 min.
- Pynt med "IV" og server med Basmati ris og naan/chapati brød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar