Endnu en opskrift fra min favorit internet kok Chef John tilsat mine egne små ændringer. (jeg har grøntsager i min XD).
Ingredienser:
- Kødsovsen (se hér)
- Pastaplader
- Ostesauce*
- Revet ost.
- Mælk (3 cups)
- Majsstivelse (3 heap tablespoon)
- Revet mozzerella
- Parmasan
- evt andet ost.
Ostesauce:
- Kom mælken i en gryde og tilsæt majsstivelsen.
- Varm op og rør rundt indtil det har fået en tyk cremet konsistens.
- Sluk for varmen og kom osten i og rør rundt indtil smeltet.
- Lav kødsovsen.
- Når kødsovsen er færdig laves ostesaucen.
- Lav lasagnen på følgende måde:
- Kødsovs, plader, kødsovs, ostesauce, plader, kødsovs, ostesauce, plader, kødsovs og slut af med ost på toppen.
- Kom stanniol over og bag i 30-60 min. i en forvarmet ovn ved 225 gr. (Stanniolen må ikke røre overfladen da osten sætter sig fast ellers.)
- Tag stanniolen af og bag videre indtil den er gyldenbrun. (25-30 min)
- Tag den ud og lad den hvile i 15-25 min.
- Servér med Ruccola salat og cherry tomater.
Alternativt:
- Kom chorizo i ét lag i lasagnen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar