Ingredienser:
- 1 kg Kartofler (store er bedst) - skrællede
- 50-75 gr Smør
- 1-2 dl Mælk
- Salt og Peber
- Skær kartoflerne ud i lige store stykker. (på langs hvis store)
- kom dem i en gryde TILSÆT SALT...!
- Kog indtil de er meget møre.
- Tøm vandet ud og sæt det over blusset igen for 30 sek. at fjerne det sidste vand.
- Mos delen: (se evt videoen)
- Tag din moser og kør 2 omgange.
- Tilsæt smør og kør 3-4 omgange.
- Tilsæt mælk og rør lidt rundt med moseren.
- Tilsæt salt og peber og pisk med piskeris for 15-30 sek.
- Jeg kommer også en del gulerødder i, det giver en pæn farve, og lidt mere "bid".
- Man behøver ikke kød til denne mos, men hvis man skal, så er stegt flæsk det bedste.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar