torsdag den 17. november 2011

Mørbrad i svøb

Ingredienser:
  • Svinemørbrad
  • 2 pk. Bacon i strimler
  • BBQ marinade

Fyld:

  • Hvidløg
  • Forårsløg
  • Lidt gul peber
  • lidt rød peber
  • Bi-mørbrad

Fremgangsmåde:

  1. Rens svinemørbraden og fjern bi-mørbraden og gem den.
  2. Skær bi-mørbraden, hvidløg, forårsløg og peberfrugten ud i små stykker og steg det på en pande.
  3. Del(flæk) mørbraden på langs (ikke hele vejen igennem)
  4. Flet er bacontæppe (Se billede) og placer den flækkede mørbrad ovenpå
  5. Kom fyldet ind i mørbraden, og rul den ind i tæppet.
  6. Pensl den med BBQ marinade og placer den i et fad. (Se billede)
  7. Bag ved 220 gr indtil den er awesome. (Se billede)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar