fredag den 25. november 2011

Tortellini




Rigtig lækkert, og mætter MEGET mere end normal pasta (Der er nok til 4 personer)

Ingredienser:
Dej:
  • 200 g hvedemel
  • 2 æg
  • lidt Salt
Fyld:
  • Skinke & ost (150-200 g skinke er nok)
  • Champignoner & skinke
  • Kylling
  • Pandestegte champignon og cremeost
  • Gul peber
  • Spinat og flødeost
Evt.:
  • Hønsefond til kogning

Fremgangsmetode:
  1. Slå æggene ud i en skål, til sæt salt og bland melet i lidt af gangen og mix en gaffel.
  2. Ælt dejen i minimum 10 min indtil den er helt smidig.
  3. Lad dejen hvile under et fugtigt klæde i 30 min.
  4. Rul dejen ud MEGET tyndt, man skal kunne se bordpladen igennem den.
  5. Skær ud i kvadrater ca. 5-7,5 cm per side. (eller brug en cirkel form)
  6. Placer lidt fyld på midten (ca. 1 tsk.) af kvadraten. fugt langs kanterne med vand/æggehvide.
  7. Selve foldningen er list tricky, se hér (nederste video)
  8. Kog i 4-6 min (afhængig af hvor tyk din dej er)
  9. Kan spises for sig selv, men er også rigtig gode i suppe.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar